суботу, 20 травня 2023 р.

Безпека на дорозі

 Упродовж тижня, з 15 по 21 травня 2023 року, педагогічні працівники Давидівської  гімназії  проводили заняття, бесіди з вихованцями на теми: «Безпека на дорозі — безпека життя», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», малювали на тему «Давидівські школярі за безпеку дорожнього руху», була проведена вікторина  «Знай і вивчай правила дорожнього руху», класними керівниками та класоводами -  батьківські збори(онлайн з використанням технічних засобів) з питань безпечної поведінки дітей на дорогах, особливостей перевезення неповнолітніх автотранспортом.

         Вся робота впродовж тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.
         Всі проведені заходи слугуватимуть основою для подальшої мотивації учнівської молоді до вивчення правил безпечної поведінки на дорозі. Різноманітність форм дозволило їм проявити свою активність і творчість. Школярі  продемонстрували власні  малюнки з даної тематики, тим самим показали, наскільки важливо сьогодні дотримуватися правил дорожнього руху, берегти себе та оточуючих, через творчість розповідали про основні правила дорожнього руху для пішоходів та про можливі наслідки, якщо їх порушувати.





Немає коментарів:

Дописати коментар