пʼятниця, 1 березня 2019 р.

ТИЖДЕНЬ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

З 25 лютого по 1 березня 2019 р. у Давидівській ЗОШ І-ІІ ст.  згідно затвердженого плану проходив Тиждень початкової школи. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення Тижня. Робота була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.
Його головна мета: провести справжнє свято, створити атмосферу радості, насолоди від творчості; розвивати спостережливість, допитливість, здатність естетичного сприйняття, образного бачення, уміння створювати загальну картину; стимулювати дитячу фантазію, уяву; виховувати дружні, доброзичливі стосунки між дітьми, любов до прекрасного, бажання творчо працювати.
Розпочався Тиждень Днем знань. Керівник МО початкових класів ознайомила учнів з планом роботи та оголосила конкурс малюнків "Мій улюблений казковий герой" та учні 3 класу провели відкритий урок позакласного читання "Леся Українка".


Вівторок – День природи був відзначений переглядом мультфільму "Мауглі", розгадуванням ребусів та кросвордів "Буду я природі другом". Учні 2 класу показали відкритий урок з математики.
В середу, в День казки учителі початкових класів провели КВК-вікторини знавців авторських та народних казок, оформила цікаві виставки дитячих малюнків "Мій улюблений казковий герой". Переглянули українські народні казки. Впродовж всього дня на перервах школярі не відходили від експонатів виставок: показували свої роботи, розглядали роботи своїх ровесників.  


День умілих ручок розпочався виставкою саморобок "Творимо дива своїми руками" і продовжився ярмаркою "Своїми власними руками".



  У п’ятницю "День спорту та танцю" учні брали участь у спортивних іграх-естафетах, розважилися на дискотеці "Танцювальний калейдоскоп". На шкільній лінійці «Овації найкращим» були підведені підсумки Тижня, учні висловили свої враження та побажання на майбутнє, переможці конкурсів отримали грамоти, а активні учасники виставки малюнків – призи.


Немає коментарів:

Дописати коментар